Advanced workshop bij Arnd Bronkhorst

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver! Nadat ik in april 2014 de Basic paardenfotoworkshop bij Arnd Bronkhorst had gevolgd, was het nu tijd voor deel 2; de Advanced workshop!

Na een week vol regen waren de voorspellingen voor vrijdag goed. De groep deelnemers bestond uit 8 fotografen. Na een voorstelrondje konden we beginnen met het eerste deel van de workshop. Een stuk theorie, om even te zorgen dat iedereen op dezelfde vlieghoogte zat.

Hierna gingen we dan naar buiten voor de eerste serie foto’s, portretfoto’s. Er waren ons bijzondere modellen belooft en daar was geen woord aan gelogen. Wat een prachtige modellen waren er voor ons geregeld. Allereerst de prachtige Roan kleurige Welsh pony met blauwe ogen! Wat een mooie attente pony met super veel uitstraling!! Een genot om te fotograferen!
Ons tweede model was een knappe bonte shetlander met een super hoog knuffelgehalte! Het leuke van deze pony was dat hij op commando kan steigeren! Dat is voor de foto natuurlijk altijd erg leuk!

Tijdens de goed verzorgde lunch zat iedereen achter haar laptop, druk om het resultaat te bekijken. Zat die ene mooie foto van dat mooie moment erbij?

Na de lunch en een stukje theorie over het fotograferen van beweging gingen we naar de wei. Onze prachtige modellen van de ochtend werden één voor één losgelaten in de wei zodat wij er de mooiste foto’s van konden maken.

Binnen natuurlijk weer snel de foto’s bekijken en nog een stuk theorie, waarna het al weer tijd was voor het laatste fotomoment.

Irene van Seggelen had de prachtige Zidane gezadeld en wederom konden we prachtige foto’s maken. Zidane had er duidelijk zin in en toonde zich prachtig.

Helaas zat de workshop er na een nabespreking alweer op. Wat was de tijd voorbij gevlogen en wat was het een fantastische dag. Ik heb weer veel bijgeleerd en kan dit weer meenemen in mijn werk. Met een goed gevulde goodiebag, prachtige foto’s en een oorkonde ging ik richting huis. Het was een fantastische ervaring!

Kijk in deze galerij naar het resultaat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s