Fotoshoots

De foto’s worden gemaakt op een buitenlocatie naar keuze! Denk hierbij aan een stuk bos, strand of hei, op een mooi plekje op stal of in de rij bak. Bij een shoot met paarden of honden is het wel altijd goed om na te gaan of het gebied van uw keuze is opengesteld voor de dieren en of er misschien een vergunning nodig is. De locatie moet goed met de auto bereikbaar zijn.

Zorg dat het harnachement heel en gepoetst is, uw paard gewassen of uw hond geborsteld. Wanneer u zelf ook graag op de foto wilt, zorg dan voor niet al te drukke, bijpassende kleding.

Kies bij een gezinsshoot voor kleding in dezelfde kleurtinten en zorg dat het niet te druk wordt.

Neem iemand mee die assistentie kan verlenen bij een shoot met uw paard. Denk ook aan prikpaaltjes om een stuk af te kunnen zetten wanneer u graag losgooifoto’s op een niet omheinde locatie wilt.

Voor uw gemak heb ik verschillende pakketten samengesteld, deze pakketten zijn terug te vinden bij de tarieven. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten van en tijdens een shoot. Voldoet geen van de pakketten aan uw wensen? Neem dan contact met mij op voor een offerte op maat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s